maanantai 6. kesäkuuta 2011

"Finläänd, thailäänd, finläänd, thailäänd, finläänd number one!"

Wat Arun -temppeli jokitaksista kuvattuna.

Hektinen  Bangkok jää huomenna taa ja jatkamme matkaa kohti seesteistä paratiisisaarta, Koh Taoa, Suuntaamme aamulla jo ennen auringon nousua Khao San Roadille, jossa hyppäämme lauttafirma Lomprayahin bussiin.Noin viiden tunnin köröttelyn jälkeen vaihdamme kulkuneuvon lauttaan ja klo 14-15 aikaan olemme toivottavasti perillä Taolla. Heidin ja Alanin pitäisikin sitten olla laiturilla vastassa. Siitä se varsinainen löhöloma sitten vasta alkaakin :) Peukut pystyyn, että säät suosivat meitä. Forecan mukaan luvassa on puolipilvistä, pilvistä, sadetta ja ukkosta, mutta ei ne oo ennenkään pitänyt paikkaansa :D
Kakkua!
Käytiin eilen taas rankan haahuilupäivän päätteeksi nautiskelemassa loungen antimista. Tällä kertaa huomattiin, että vähän syvemmällä huoneen uumenissa oli erikseen vielä jälkiruokapöytä täynnä erilaisia konvehteja, pikkuruisia kakkupaloja ja leivoksia sekä tuoreita hedelmiä. Hedelmistä olisi saanut pyytää myös tuorepuristettua mehua, mutta itsehän keskityin lähinnä kakkuihin ja konvehteihin. Jos haluaisi oikein säästölinjalla olla niin voisi mennä aamulla ensin runsaaseen aamiaisbuffetiin ja viettää siellä aikaa aina klo 11 asti ja siirtyä sitten klo 12 loungen antimien ääreen ja viipyä aina klo 18 asti ;)

Eilen illalla käytiin surullisen kuuluisilla Patpongin iltamarkkinoilla, jotka tunnetaan sadoista piraattituotekojuista sekä tyttöbaareista, jotka tarjoilevat jännittäviä spektaakkeleita, kuten "pussy play ping pong" tai "pussy smoke cigarette". Ei valitettavasti käyty katsomassa näitä esityksiä, vaikka joka toinen metri joku olikin vetämässä hihasta ja houkuttelemassa sisälle baariin. Kaikista hauskinta tässä oli se, että meikäläistä yritettiin jostain syystä houkutella sisään paljon ahkerammin kuin Ollia :) Markkinoilta tarttui mukaan muutama nahkavyö ja yksi tuliaispaita. Takaisin hotellille hurautimme kätevästi tuk tukilla, jonka kuskia ehdinkin jo mainostaa Facebookissa. Kuski kaahasi ehkä noin 80 kilometrin tuntivauhdilla horisten samalla kaikenlaista epämääräistä ja huitoen käsiään satunnaisesti. Eräässä risteyksessä kuski alkoi matkia muiden kulkuneuvojen ääniä ja totesi vielä lopuksi kuultuaan, että olemme Suomesta "Finläänd, Thailäänd, Finläänd, Thailäänd,Finläänd number one!". Seeeelvä. Turvallista matkaa jne.

Paikallinen vaalimainos. Mä ainakin äänestäisin!
Tänään käväisimme vielä pörräämässä Siamin alueella ja ostoskassiin päätyi lopulta muun muassa kameralaukku meikäläisen uudelle kameralle sekä hieman tuliaisia. Meinasin myös ostaa aidon Issey Miyaken laukun, mutta päädyin vielä miettimään asiaa Singaporeen asti. Katsotaan ,jos veska olisi vaikka Great Singapore Salen alennuksien joukossa :) Kyseistä laukkua ei ole näkynyt piraattina kuin yhdessä pienessä kojussa Bangkokissa ja hinta oli tinkimisen jälkeen 40 euroa. Aidon laukun hinta on noin 200-250e.

Bongasimme tänään muuten erään suomalaisen näyttelijän Siam Paragon -ostoskeskuksessa thaityttö kainalossaan. Tai itseasiassa Olli bongasi ja soitti heti meikäläisen kenkäosastolta paikalle. Harmittavasti kaksikko ehti kuitenkin karata näköpiiristä. Sisäinen viihdetoimittajani nimittäin heräsi ja näin jo sieluni silmin, kuinka paljon Seiska -lehti olisi meille maksanut juorusta + kuvasta ;) Aijai, sillä rahalla olisi saanut jo pari Isseyn laukkua.

Päätetään tämänkertainen blogi kuvaan japanilaisen hampurilaisketjun Mos Burgerin  riisi-possupurilaisesta. Hampurilaissämpylä on siis korvattu riisillä, nam!

1 kommentti:

  1. Haha toi "burgeri" näyttää hieman hämmentävältä :D Pitää varmaan itekkin testa!

    Maria
    http://tinytrek.blogspot.com

    VastaaPoista