lauantai 4. kesäkuuta 2011

Bangkok day 3

MBK-ostoskeskus

Masu täynnä ja jalat poikki. Siinä oikeastaan tiivistettynä nämä ensimmäiset pari lomapäivää täällä Bangkokissa. Aika on kulunut lähinnä haahuiluun ja syömiseen, siis juuri siihen mitä lomalla kuuluukin tehdä :) Onneksi rankan shoppailu-/kiertelypäivän voi aina lopettaa muutaman euron hintaiseen jalkahierontaan, jonka aion mennä tämänkin tekstin kirjoittamisen jälkeen ottamaan.

Aamiaissushia
Voisin taas vaihteeksi hehkuttaa hieman paikallista ruokaa, ja tietenkin erityisesti meidän hotellin upeaa buffetaamiaista ;) Olli taisikin siitä jo jotain eilen kertoa omassa blogissaan jotain (halkimalakanniemimaan.blogspot.com). Aamiaisvalikoimista löytyy kymmenittäin erilaisia leipomotuotteita aina suklaacroissanteista kiviuunissa lämmitettävään paahtoleipään. On tuorepuristettuja mehuja, thaimaalaisia nuudeliherkkuja, japanilaisia dim sumeja, pannukakkua, lettuja. tuoreita hedelmiä, munakkaita, juustoja, leikkeiltä ja jopa sushia. Ja tässä oli varmasti vain murto osa koko tarjonnasta, nam! Musta tuntuu, että pelkkä ajatuskin tuo pari ekstrakiloa.
Paahtoleipää kiviuunissa.

Syömisen lisäksi ollaan tosiaan käyty kiertelemässä kauppoja ympäri ämpäri ja kävelykilometrejä on kertynyt jo varmasti kymmeniä. Ihme kyllä, hirveän paljon ostoksia ei kuitenkaan ole tarttunut mukaan.Oon vähän huolestunut itsestäni, koska edes surullisen kuuluisa Platinum Mall ei saanut sisäistä shoppaajahirmuani hereille.
Kyseinen ostari on siis viisikerroksinen kompleksi täynnä pikkuisia tukkukauppoja, joissa tuputetaan muutamien eurojen hintaan kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Yleensä Pikku-Pepe suorastaan riehaantuu päästessään sisään Platinum Malliin ja lähtee sieltä ulos monen ostoskassin kera. Mutta ei, tällä kertaa ei vaan jotenkin huvittanut. Ja kävin vielä kokeilemassa tänään uudestaan! Oli pakko sitten väkisin ostaa pari mekkoa, että tulisi parempi mieli :D Ehkä tämä viides kerta Bangkokissa on jo hieman hillinnyt sitä ostosvimmaa sitten. Huolestuttavaa oli myös se, että bikinien ja muiden riepujen sijaan kävin hypistelemässä ällöttävän söpöjä vauvojen- ja lastenvaatteita ( ei, en ole.). Ostinkin sitten kummitytöille iiiihanat tuliaismekot :) Käytiin myös Chatuchakin jättimäisillä viikonloppumarkkinoilla, mutta ei sieltäkään mitään löytynyt. Liikaa tarjontaa.

Näin se loma etenee.
Ei olla nyt kahteen päivään käyty edes hyödyntämässä meidän hotellin loungen "ilmaisia" herkkuja, koska päivät on vierähtänyt ostoksilla. Täytyy varmaan huomenna käydä juomassa yksi mojito, ettei mene hyvä hotelli ihan hukkaan ;) Ai niin, unohdin muuten aikaisemmin mainita, että täällä Lebua -hotellissa on kuvattu Hangover 2 -leffa, joka pyörii juuri nyt elokuvateattereissa. Hotellilta olisi saanut jonkinlaisen Hangover-paketin, johon olisi kuulunut kyseisessä leffassa nähty sviitti ja mitä lienee muuta ekstraa. Täytynee käydä elokuvissa katsastamassa leffa ihan vaan mielenkiinnosta.

Tästä tulikin mieleeni, että kävimme eilen katsomassa Siam Paragon -ostoskeskuksen massiivisessa elokuvateatterissa Pirates of Caribbean 4:n. Varattiin liput perinteisesti Nokian omistamasta V.I.P-teatterista, jossa on vain 16 paikkaa. Lipun hintaan (n 16e) kuuluu virvokkeita ennen elokuvaa ja elokuvan aikana voi köllötellä peiton alla kauko-ohjattavalla nojatuolilla, joita on aina kaksi vierekkäin. Normaali leffalippu taitaa maksaa täällä 4-5 euroa, mutta välillä on mukava hemmotella itseään tällaisilla spesiaalijutuilla, kun perus Finnkinosta ei kuitenkaan ihan tällaista kokemusta saa :) Oli muuten hyvä leffa, suosittelen!
Hotellin uima-allas
Eipä tässä varmaan muuta tähän hätään. Palailen asiaan taas ylihuomenna. Sovimme Ollin kanssa, että kirjoitellaan blogeja aina vuoropäivin, niin ei tule tappelua siitä, kuka kirjoittaa ja milloin ;) Tiistaina jatkammekin sitten matkaa Koh Taolle, jossa meitä odottaa hotelli-isäntämme Heidi ja Alan. Toivottavasti Taolla on aurinkoiset ilmat. Bangkokissa kun on ollut perinteisesti taas pilvistä, joten ruskettumisesta ei ole vielä tietoakaan. Ostimme Heidille ja Alanille muuten lentokentän luomukaupasta tuliaisiksi savuporolla maustettuja ruisnaksuja, poronkäristys-säilykettä ja tax freesta vielä pullon salmiakkikossua. Suomi Finland Perkele!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti